Mivel az időjárás roppant mód kegyes hozzánk így október végén úgy gondoltuk, hogy kihasználva a hosszú hétvégét elmegyünk és felfedezzük a Velencei - tó nádas bogas világát. Reggeli találkozó az ex Osztyapenko-nál és indulás a tóhoz.Szinte pontban 10:00-kor már vízen volt mind a három hajó.A terv, levadászni a GCVtvm multi ládát, meghódítani a Sólet szigetet (természetesen itt a névadó termék elfogyasztása) és minimum 20 km megtett út. Mind hármat sikeresen teljesítettük. A tó élővilágát is sikerült megismernünk. Sose hittük volna, hogy megtaláljuk a tó rémséges állatát, (erről remélhetőleg Magpettől kerül fel némi film), valmint, mostmár biztosan tudjuk, hogy létezik a beszélő szobor. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nnekajak.blog.hu/api/trackback/id/tr253342208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magpet · http://zsemlediszno.blog.hu 2011.11.09. 19:19:19

Remek szép menet volt valóban! Az én lassítos filmecském itt tekinthető meg:

www.youtube.com/watch?v=9Iiy5Ciw1Ok

A történethez: a régi jóféle Globus dupla sólet ocsmányul leromlott! A fele zsír, sólet-íznek nyoma sincs benne. Nem tudom, hogy mi kaptunk ki egy beteg példányt, vagy vége ennek a kiváló terméknek, de ott én egy kicsit el voltam keseredve, bevallom. De hiába, a túra ettől még kitűnő volt!
süti beállítások módosítása